söndag, mars 23, 2008

Fyllesamtal

Fyllesamtal från ex är ju alltid spännande att få mitt i natten. Följaktligen är jag rätt trött idag. Har aldrig riktigt förstått konceptet fyllesamtal. Varför ringer man samtal som man inte skulle gjort i nyktert tillstånd? När jag blir full så unnar jag mig själv att dansa riktigt fult eller att ta en falafel på vägen hem. Men att ringa någon man aldrig ringer i vanliga fall? Någon som känner för att öka förståelsen för konceptet?

Etiketter:

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag förstår det inte heller ;)

23/3/08 16:07  
Anonymous Anonym said...

Hm, ber om ursäkt för det där... Vet inte varför vissa gör så men jag antar att det är av samma anledning som man dansar fult eller dricker "lite" mer än vad man borde... Spärrar som släpper helt enkelt.
/Lars.

23/3/08 17:32  
Blogger D-C said...

Det handlar antagligen om att gränserna för oss vidgas i berusat tillstånd plus att många får starkare känslor då också. Så ett minne av dig gjorde väl sig gällande på ett envist sätt hos exet och så ringde han.

24/3/08 12:28  
Anonymous Anonym said...

nä men bidra till förvirringen: jag har en nykteristkompis som ändå säger att hon ringer fyllesamtal eller fyllesmsar, men hon gör det då helt nykter, ett intressant fenomen...

24/3/08 20:33  
Blogger Lilith said...

Johanna: Nej, du fyllemessar istället du ;)

Lars: Ingen fara, menade inte dig in particular utan fenomenet i sig.

David: Ja, jo, så mycket vet jag. Men just grejen att folk alltid ska ringa samtal som de annars inte skulle ringt. Det fascinerar mig. Varför just telefonen? Jag brukar lämna min telefon hemma när jag går ut för jag tar ändå aldrig upp den är väskan så den är bara i vägen.

Keso-Anna: Hm, det låter ju lite motsägelsefullt to say the least. Har hon utvecklat vad hon menar??

24/3/08 23:40  
Anonymous Anonym said...

nä, mer än att det är typ en ursäkt för henne att vara lite tramsigare än vanligt, lite som att jag får dansa fult även om jag är nykter anatar jag :P

25/3/08 23:09  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se