torsdag, maj 01, 2008

Pontus på Avenyn

Om du någon gång ska äta korv på väg hem från krogen så ska du ta dig till korsningen Avenyn/Kristinelundsgatan. Där står nämligen allas våran Pontus och serverar korv i full kockmundering. Han har musik, ett bord med ljus som man kan boka eller bara slå sig ner vid. Och menyn är bara den underhållande:

Om du vill ringa och jäklas med din pojkvän ställer han upp gratis.^^ Han tar mingelbilder som han lägger upp på hemsidan. Dessutom är Pontus genomtrevlig. Så går du ut fredag eller lördag den här veckan så tycker jag att du går och tar dig en wienerkorv hos Pontus. Det rekommenderas varmt!

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Sarah Carlsson said...

haha, men åå va kul å läsa! Har gått förbi honom många gånger och sagt att "ska jag köpa korv nån gång på hemväg (är ingen korvälskare) så ska jag fasiken göra det här". Här är ju så söt där han står! Snacka om bra affärsidé! Får väl ta å prova nästa gång då, nu när han till och med har ett eget inlägg i en blogg =)Ska gå in och kolla hemsidan nu med. Hitta för övrigt till din blogg via Bloggtoppen då den tyckte att våra bloggar var lika :P Undrar hur den väljer ut sådant...
Jaja, ha de bra!
Hälsningar från en GBGare till en annan

17/6/08 18:59  
Blogger Lilith said...

Det gör du helt rätt i, Pontus blir nog glad.=)

Jadu, namn, ålder och ort kanske?:P

18/6/08 23:46  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se