torsdag, maj 03, 2007

Lite sekretesslag

Hade en skön, men stressig gårdag. Kickbox-Anna kom hit i tisdags och sov över tills igår då vi gick upp tidigt och gick och simmade innan föreläsningen. Blev bara 1,5 km den här gången för att jag inte skulle bli sen till föreläsningen. Efter föreläsningen gick jag till Dansbutiken och provade skor tills jag fick blåsor på ovansidan av fötterna. Kom fram till att jag ska kolla i USA istället, förhoppningsvis är utbudet större där.

Träffade jag min mentorelev för första gången. Pratsam, go tjej så det här kan nog bli kul! Var nervös innan, men det lossnade när det märktes att vi hade saker att prata om.

Rusade iväg till salsan. Stannade återigen på den avancerade klassen och jisses vad roligt det var den här gången! Markus och jag höll oss utanför när de repeterade förra veckans. Men så fick de för sig att vi skulle dansa rueda och lurade in oss i den. Det är knepigt, men otroligt roligt!

Rueda de Casino

Nu ska jag ta och läsa lite i sekretesslagen tror jag. Må gott!

Etiketter: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Sekretesslagen, vad oerhört roligt det låter att läsa om. =P

3/5/07 21:52  
Blogger Lilith said...

Det är faktiskt en rätt trevlig lag att läsa. Logisk och skriven på ett språk som man förstår. Till skillnad från många andra.^^

3/5/07 22:48  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se