söndag, mars 18, 2007

Lite loco

Har fått en hel del förfrågningar om varför jag inte skrivit om Martin på så länge. Vad ska man säga, det finns helt enkelt inte så mycket att skriva om. Vi la ner telefonkontakten på hans initiativ för dryga två veckor sedan och har sporadisk kontakt via msn numera. Det rann väl ut i sanden antar jag. Trist, men inte mycket att göra åt saken, för min egen mentala hälsas skull. Att jaga någon utan att få gensvar kan få även den bästa att bli lite loco.^^

9 Comments:

Blogger Crowntwig said...

Jag kan ju visserligen hålla med om att saker och ting tyvärr runnit ut lite i sanden, men jag visste inte att vi lagt ner telefonkontakten på mitt initiativ. Man lär sig nåt nytt varje dag.

18/3/07 17:57  
Blogger D-C said...

Ja gode gud. Människor överlag kan få en att bli loco.
Önkar dig klarsynhet och skärpa S!
/D

18/3/07 18:04  
Blogger Lilith said...

Invictus: Det kanske är en tolkningsfråga men du uttryckte en önskan om avstånd och jag respekterade den. Följaktligen är det upp till dig att ta upp kontakt igen om det hade varit önskvärt. Antar att jag ibland önskar att du bara sagt att det var över istället för att ena stunden säga så många fina saker och nästa sluta initiera kontakt.

David: Tack, det kan jag behöva!

18/3/07 23:56  
Blogger Crowntwig said...

Jag har inte uttryckt en önskan om avstånd. Jag har inte slutat initiera kontakt. Vi pratar fortfarande, om än mer sällan än vi en gång gjorde. Att telefonkontakten lagts ner har jag noterat men aldrig förstått orsaken till. Tydligen har jag sagt nåt jag inte minns. Anyway, jag har mer än gärna den här diskussionen i sin helhet med dig i ett mer privat forum.

19/3/07 00:35  
Blogger Lilith said...

Orsaken till att den lagts ner pratade vi väl till viss del om för någon vecka sedan via msn.
Mm, det kanske blir av någon gång.

19/3/07 21:31  
Anonymous Anonym said...

Ja fan loco i skallen blir man minst sagt av sånt här. Jag ska fan bli munk när mitt huvud har fattat att vägen jag är inne på bara kommer leda till ett helvete och jag har vett att släppa det.
Vet om att det kommer lösa sig för det bättre för både dig och mig sweetie, hoppas dock att det blir förr än senare.

19/3/07 22:28  
Blogger Lilith said...

Philip: Nog sjutton blir man det. Men din Kristianstad-brud tar ju ändå priset.^^
Vi ska nog återgå till a level of sanity in due time. Med våra mått mätt that is.^^ Skratta åt Kristianstad-bruden och värj dig mot Kalmar-bruden!

19/3/07 22:58  
Anonymous Anonym said...

Jo då, Fröken Kristianstad är ett orginal av grova mått. Och japp jag garvar fortfarande men det är sjukt vad paff jag blev när jag fick messet.
Då är den andra betydligt jobbigare dock, men jag ska försöka. Känns som världens dummaste grej att trilla dit igen med tanke på att jag blivet så grymt överkörd innan.

19/3/07 23:46  
Blogger Lilith said...

Det är hon faktiskt. Fasen vet hur hon beter sig mot någon hon INTE är intresserad av.^^
Det är det nog, men jag förstår dig. Inte alltid det lättaste.

20/3/07 06:52  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se