tisdag, januari 02, 2007

*insert profanity of your choice*

Hade skrivit ett långt inlägg. Om nyår och hemfärden och det faktum att jag återigen lämnat in min laptop så att jag nu sitter på den förhatliga gamla stationära. Då beslutar datorn helt sonika sig för att stänga ner alla öppna fönster!? Är för ögonblicket lite för irriterad för att skriva om allting.

Nöjer mig med att berätta att jag nyss varit och hämtat ut min Sweden Rock Festival-biljett!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Mmmm den känner jag igen. Har gjort liknande när jag skrivit långa referat från våra matcher och när jag skall skicka in texten så blir nåt fel och allt försvinner. Då är det säkrast att hålla sig undan!!!! Tur att man redan har gått ur svenska kyrkan, annars hade jag nog blivit utesluten, med tanke på språket ;-)

3/1/07 08:32  
Blogger Lilith said...

Jocke: Man kan ju bli vansinnig för mindre. Vad för matcher? Har aldrig orkat engagera mig nog för att gå ur svenska kyrkan faktiskt. :P

3/1/07 15:18  
Anonymous Anonym said...

Mmm... you said it!
Jag lirar korpinnebandy och brukar plita ner referat efter matcherna till vår hemsida... fast på sista tiden har jag lagt ut skrivandet på andra, som har mer tid :-) Lat? Jag? Nähä!!

Jag har alltid irriterat mig på tvångsanslutningen till svenska kyrkan och eftersom jag är så oreligiös man kan bli så var det ett givet beslut att gå ur kyrkan. Det känns bra och det sitter fint att betala mindre skatt ;-)

3/1/07 15:42  
Blogger Lilith said...

Jocke: Hahaha, det är rätta takter - delegera, delegera! :D

Jo, jag förstår dig helt klart. Kan inte påstå att jag är religiös jag heller, har snarare väldigt svårt för sånt, men har aldrig kommit mig för att göra något åt saken.

3/1/07 19:01  
Anonymous Anonym said...

Hi there Lilith, and happy new year :) I've been watching your blogs since november, I guess, and i like them, and the videos youu post. Keep posting videos :) even though I'm not so good at swedish, I like your blog, and I get to practice swedish :) hit me back :)
- EjustE
PS! always a good idea to copy-paste when making new blogs, or saving it in a document :)

3/1/07 20:51  
Blogger Lilith said...

ejuste: Hello! Welcome I guess =) About the copy-paste-thing, I always do before publishing. But the freaking window closed while I was writing.^^ Oh, well I'll be more careful in the future. I'll check your blog in a minute.=) Happy new year!

6/1/07 12:25  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se