torsdag, mars 19, 2009

Afro-aerobics

Vad på Oceanen igår och dansade och trots att det såg ut att bli en halvdålig kväll då det var ont om folk så hade jag galet roligt. Fick många danser och på slutet stannade jag, Tove, A och M kvar och höll på med fullkontakts-salsa. Paren dansade nära varann och så slängde killarna iväg oss så att vi skulle snurra mot nästkommande partner. Dock kom det ju någon flygande från andra hållet också så det kunde potentiellt gått illa. Skoj som sjutton var det dock.

Idag har varit en riktigt skön dag. Inledde dagen med diverse c-uppsats-plock. Ringde studenter, mailade folk, ringde lite till, svarade på mail, ringde ytterligare lite till. Och kom fram till att vi lämna ut enkäterna i nästa vecka på åtminstone en av terminerna (ska dela ut enkäter till läkarstudenter på termin (8),9 och 10). Därför ska vi imorgon ställa oss och kopiera åtminstone 200 enkäter om 13 sidor. På Institutionen för socialt arbetes kopiator. Inte top notch so to speak. Men vad gör man inte för vetenskapen.
Lunch blev sushi i solen nere vid vattnet tillsammans med Linda följt av en värmande kopp kaffe då det inte var så varmt som det såg ut.
Sedan blev det en snabb tur hem för att byta om, packa och leta reda på gymkort på 11 minuter innan jag sprang till spårvagnen mot Mölndal. Salsalektion med Nina i en timme. Spårvagn hem eftersom jag trots allt lyckades glömma gymkortet, hämta det och gå direkt vidare till gymmet för att prova på ett Afro-pass. Dock var den vanliga instruktören sjuk så det blev afro-aerobics istället vilket är något mer krävande. Herrejösses vad min kropp värker nu! Trots detta var det väldigt roligt. Dagen har varit en sådan där riktigt må bra-dag. Fram för fler sådana!

Etiketter:

Bloggtoppen.se