fredag, september 15, 2006

Quick recap

Sammanfattning av veckan med Sofie.

Söndag kväll slog vi oss ner framför Pretty woman när hon kom. Praktisk film att ha i bakgrunden when catching up.

Måndag och tisdag användes till föreläsningar för min del följt av planlösa vandringar på stan. Gick även en sväng till Cocktailskolan och kikade. Fick en rundtur och pratade med några av eleverna som tyckte det var kanon. För tillfället är det våran plan för nästa sommar. Men eftersom vi ha rekord i att inte fullfölja planer vi gör tillsammans är nog inte sannolikheten särskilt stor. Har ju fortfarande ett tillgodokvitto på bartenderutbildningen på Mallorca, ett av våra tidigare nycker.
Tisdagskvällen tillbringades på Rockbaren. Träffade ett gäng snickare från Fagersta. Snackade med dem större delen av kvällen.
Onsdagen blev det en väldigt oplanerad shoppingrunda. Det brändes tillräckligt med pengar för att jag ska bli bankrutt resten av månaden. Tröja + topp på Vero moda. Underklädesset på Hm. Skor på Din sko (för 50 kr!) och tre filmer i videobutiken: The grudge, Kill bill vol. 1 och How to lose a guy in ten days.

Igår roade vi oss med att dansa salsa vilket var vansinnigt roligt. Blir på fruktansvärt bra humör av det. Men det får mig att sakna träningen alldeles för mycket. MÅSTE verkligen hitta ett gym. Mina muskler skriker efter fysisk ansträngning.
Hem, duscha och ut och möta Johanna. Promenerade till Sprängis för kårpub. Blev rätt många från klassen i slutändan. Väldigt trevligt! På hemvägen tog vi vägen förbi Rockbaren och hälsade på the crazy french guy. Trevligt även det. Fastnade där rätt länge innan vi gick hem och stöp i säng. Var inte direkt pigg när klockan ringde vid sju imorse.

Underbart att Sofie kom och hälsade på. Veckan som kommer får det dock bli studier för hela slanten. Många böcker att ta sig igenom till nästa måndag.
Bloggtoppen.se