måndag, mars 31, 2008

All is well that ends well

Har haft en helt fantastisk helg och jag kan knappast fånga den i ord. Men några höjdpunkter kan jag nog haspla ur mig.
Jag gick på 11 av de 12 möjliga klasserna (fanns 48 att välja bland, men det låg hela tiden fyra parallellt). Den roligaste och mest inspirerande workshopen var Manuel Mascarells avancerade linjestil. Tjejerna fick prova att bli förda när de blundade. Killarna fick prova att föra när de blundade. Vi fick prova på att highjacka partners, alltså smita in när ett par dansar och stjäla deras partner. Skrattade hysteriskt samtidigt som vi lärde oss otroligt mycket.
Emily & Juniors spinteknik var som förväntat helt fantastisk. Likaså Alexistyles bodymovement klass. En trevlig överraskning var Edwin Riveras klass i linjestil. Han var jätterolig och förmedlade sådan glädje och energi under sin lektion samtidigt som han lärde ut en grym tur. Han är 23 år gammal, koreograf, undervisar på kongresser över hela världen och har spelat sin idol i filmen El cantante.

Edwin Rivera Freestyle

Showerna på kvällarna var helt grymma, inspirerande och avskräckande. Att sedan på kvällen dansa omkring bland dessa människor var en absurd upplevelse.
Att behöva stå på den scenen var hemskt och underbart. Vi var nervösa innan, hade galet kul på scenen och var VÄLDIGT lättade när vi fick kliva av.

Personligen var jag i upplösningstillstånd innan uppträdandet. Sista workshopen slutade strax innan 18.00. Därifrån fick vi springa in i Bankettsalen och upp på scenen då vi var först ut på genrepet. Genrepet där alla artister och konferenciern Albert Torres är med. Efteråt gick vi in i en annan sal och repeterade koreografin ett par gånger. Följt av ett peptalk till varann då stämningen var rätt låg i gruppen. Därifrån skulle jag sedan hem, duscha, göra mig iordning och äta något innan jag skulle vara tillbaka senast 20.40. Inte helt omöjligt nej.
Om man inte har sin kappa i garderoben, med nycklar, pengar och kort i och garderoben har stängt från 18-20. Frågade kongresspersonalen som hänvisade mig ner till receptionen. Sprang ner till receptionen och blev hänvisad till festvåningens reception. Uppför trapporna igen och upptäcker att den receptionen är stängd. Nerför trapporna och talar om det. "Nja, då finns det inget vi kan göra." Uppför trapporna igen, nu med en klump i halsen av stress kombinerat med nervositet. Adriana får syn på mig och undrar vad som händer. Förklarar situationen och hon skickar med Micaela med mig ner till receptionen var på allting blev möjligt. Kom ifrån hotellet 19.10. Hann hem och slänga mig i duschen och åka tillbaka. Mat åt jag vid midnatt, en korv med bröd och en gainomax.^^
Men men, all is well that ends well.

Ladystyling performance group.

Etiketter: ,

Bloggtoppen.se