tisdag, december 12, 2006

Julhandla

Var och julhandlade idag. Har köpt julklappar till mamma, Pongo, Deja, Sofie och Karin (fast bara halva, försöker fortfarande ta mig runt problemet att det hon egentligen skulle få inte säljs i år ^^). Några stycken kvar att införskaffa, men det mesta är avklarat nu i alla fall. Måste egentligen vara på humör för att shoppa i så många timmar som idag. Men när man handlar till nära och kära är det så mycket roligare.

Var dock inte lika roligt när jag på vägen hem skulle handla mat och kortköpet inte gick igenom. Hade handlat upp alla pengar.^^ Pinsamt, pinsamt! Som tur var hade jag med mig ica-kortet och hade precis pengar så att det räckte på det.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Har suttit och sträckläst din blogg (från början) de senaste dagarna. Du är verkligen bra på att hantera språket, och det är kul att läsa om hur vardagen ter sig för andra. Råkade hitta hit från en kommentar du hade lämnat hos Fröken J, så nu hamnar du i hennes sällskap på min "att kolla dagligen"-lista.

/Micke (som de senaste dagarna går omkring och sjunger "Vatten, stan är full av vatten...")

12/12/06 20:34  
Blogger Lilith said...

Micke: Oj, det måste ha varit ett digert arbete att plöja igenom. Jätteroligt att höra dock! Så du är den mystiska personen, du använder firefox och har comhem som internetleverantör? Har sett hur någon gått igenom arkivet.^^
Du är hjärtligt välkommen som läsare!

12/12/06 20:41  
Anonymous Anonym said...

Skyldig :-)

12/12/06 21:06  
Blogger Lilith said...

micke: Måste ju nästan fråga, om du minns förstås - har du några favoritinlägg?

14/12/06 10:03  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se