måndag, december 11, 2006

Blöt dag

Idag har varit en väldigt blöt dag. Jisses amalia vad det regnat. Till och med jag tog vagnen idag, men var likväl dyngsur när jag kom till föreläsningen. Intressant föreläsning, men efter 1 och ½ timme utan paus började man känna av kaffebehovet. Men föreläsaren malde på. Tyckte nästan det var lite respektlöst då det faktiskt var människor i klassen som påpekade att en liten bensträckare nog skulle göra oss gott.

Grupparbetsmöte idag igen. Roligt som alltid. Satt beväpnade med datorer och skrattade så vi tjöt. Har två herrar i gruppen som allt som oftast dyker upp sent. En av dem utan att synbart bry sig särskilt mycket. Den andra med fruktansvärt dåligt samvete varje gång. Den senare messade från spårvagnen när vi satt på föreläsningen innan mötet idag. "Waaa strömmen har gått så vagnen rör sig inte". Vi har ju som sagt haft lite dåligt väder här idag = totalt trafikkaos. Men till slut dök de upp båda två.

Var även hos Dagmar en sväng, vår söta kanslist. Lika pratsam som hjälpsam. Har i alla fall köpt två böcker inför nästa kurs redan nu. Däremot var boken jag behöver NU slut på Akademibokhandeln. Kanske kommer in imorgon. Hoppas!
Bloggtoppen.se