onsdag, oktober 18, 2006

Dalsjöfors

Idag var det dags för vårt första fältförlagda studiebesök. Till skillnad från de andra i klassen fick vi en liten bit att resa till vårt studiebesök. Först en timme till Borås där vi fick byta för ytterligare tjugo minuter ut till metropolen Dalsjöfors som ligger ungefär här. Lägg väl märke till att Göteborg inte ens syns på kartan. Satt i ett par timmar och lyssnade på hur två praktikanter tyckte det var att jobba på äldreboende respektive socialtjänsten. Blev ännu säkrare på att jag inte är intresserad av äldreomsorgen, men däremot intresserad av ytterligare ett område.

Hoppade över lunchen och plöjde på så vi fick sluta ett par timmar tidigare. Promenerade tillbaka till busshållplatsen där vi roade oss medan vi väntade på bussen. Buss in till Borås. Promenad genom Borås stad till centralsstationen. Ytterligare väntan och sedan tåg tillbaka till Göteborg. Tillbringade mer tid på kollektiva transportmedel än på studiebesöket.

Fedja fick för sig att en larv hade krupit in i hans öra och stoppade resolut in ett finger för att "kväva den till döds". Vi skrattade rätt ordentligt åt honom. Lite elakt egentligen för han var verkligen orolig. Han somnade av ren utmattning på tåget hem. Hoppas han blivit av med den nu. Eller kvävt den. :D
Bloggtoppen.se